26 Oca 2014

Haber: Şubat 2014'te Çıkacak Kitaplar

Şubat 2014'te çıkacak kitaplara hep birlikte göz atalım. Her zaman olduğu gibi ilk yurt dışı. Bu ay ülkemizde de kitaplarını okuduğumuz yazarların yeni kitapları raflarda olacak. Jennifer L. Armentrout ve Ilsa J. Bick bunlardan ikisi.
The Dark Elements serisinin ilk kitabı White Hot Kiss ayın sonlarına doğru raflarda olacak. Küller Üçlemesi ile tanıdığımız Ilsa J Bick'in White Space adlı romanı da bu ay çıkacaklardan. 


Pür ve Füzyon kitaplarının devamı Burn'de şubat ayında yurt dışında çıkıyor. Böylece seri son buluyor. Ülkemizde de çok satan Beni Seç serisinin 2,5 novella'sı da bu ay çıkıyor. Ayrıca 0,5 novella ile birlikte ortak bir basımı da bu ay çıkacaklardan.
Bana Dokunma, popüler distopya serilerinden biri bu ay son kitabı ile final yapıyor. 1,5 ve 2,5 novellaları da ortak bir kitapta birleştirilerek raflarda boy gösterecek. Kapak tasarımı ile bir hayranlık uyandıran Mistwalker'da bu ay çıkacaklardan. Hayaletleri konu alan bir kitap.

Fates, mitolojik ögelerle oluşturulmuş bir genç yetişkin kitabı. Goodreads'te Jennifer L. Armentrout Fates kitabı hakkında '' WOW...'' demiş ve tam puan vermiş. Popüler yazar Patrick Carman'nın Pulse serisini ikinci kitabı da yurt dışında çıkıyor.

Türkiye'ye gelirsek;
DEX Ruhsuz serisini ikinci kitabı Asunder'i raflara koyuyor. Bir çok kişinin beklediği bir kitap olan Asunder orjinal kapak tasarımını kullanılması en büyük dileklerimizden. Pegasus Yayınları popüler bir kitabı yayınlamak için harekete geçti. Hatta bu kitap için şubat beklemeyeceğiz çünkü 31 Ocak'ta çıkıyor!
Çürük ve Harabe'den sonra Derin Sularla Şeytan Arasında kitabı ile yine ön plana çıkan Parodi Yayınları ön sıralarda yer edinmeye başladı. Çıkaracaklarını duyurdukları ilk andan itibaren okur kitlesi tarafından büyük bir ilgi ile karşılaşan kitabı ciltli baskı ile çıkarmaları bizi daha çok mutlu etti. Ejderha Çocuk'ta çocuk ve daima çocuk kalanlar için Parodi Yayınları'nın şubat kitaplarından.

2 yorum:

  1. Bu listede beni direkt ilgilendiren iki kitap var: Asunder ve the Guard. Tabii ki. = )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet. = ) Merak içinde bekliyorum. İkisini de. = )

      Sil