1 Haz 2014

Haber: Haziran 2014'te Çıkacak Kitaplar

Haziran 2014'te ülkemizde ve yurt dışında çıkan kitaplara bir göz atalım. Her zaman olduğu gibi önce yurt dışı.

Lux serisinin kitapları ikişer olarak birleştirip tek kitap olarak çıkıyor. Beş kitaplık serinin dört kitabı okurları ile buluştu son kitap içinse 5 Ağustosu bekliyoruz.


Martı Yayınları'ndan çıkan Grisha serisi son buluyor. İlk iki kitabı ülkemizde de çıkan serinin hayranları hem üzülecek hem de sevinecek. Son kitap Ruin And Rising. Epic fantastik bir kitap olan Prince of Fools popüler yazar Mark Lawrence'nin kaleminden çıkıyor.
İlk kitabı Rush olan ve Pegasus Yayınları'nın haklarını aldığı kitap ikinci kitabı Push çıkıyor. DEX'ten ilk kitabını okuduğumuz Gece Okulu sona yaklaşıyor. Beş kitaplık serinin dördüncü kitabı Resistance okurlarıyla buluşuyor.
Kapak tasarımıyla belli bir kesimi direk kendine çeken The Truth About Alice, Genç - Yetişkin edebiyatında patlayacak gibi duruyor. Kapak tasarımını beğendiğim ve serisinin son kitabı olan Wings'te macerasına son veriyor.
Kitapta yüz detaylarını pek onaylamasam da yaratıcı bir kapak tasarımı çıkacaksa kabulümdür. The Body In The Woods ve My Last Kiss yaratıcı kapaklarla kabulüm olan kitaplardan. Bu ay ikisi de raflarda.
Fendish, Drowned ve Dark Metropolis'te ilk kitap olarak raflarda yer alacaklar. Özellikle Fiendish, yeteneğini duyduğum bir yazardan çıkıyor.
Ülkemize gelirsek: 

Bir seri son buluyor. Beni Seç, Elit ve ardından Sonsuza Dek ile bizlere veda eden seri, harika kapaklarla raflarımızı her zaman süsleyecek. 
 Aylardan Aşk. Tarzım olmayan bir kitapta olmasına rağmen dikkatimi çekti ve merak ediyorum. Yılın başında çıkan bir kitap olan 13, Epsilon Yayınları'yla Haziran ayında çıkıyor.
Sevilen seri Tatlı Bela, son kitabıyla ülkemizde son kez boy gösterecek  Jasper Kent'in serisi de Halkın İradesi kitabıyla son buluyor.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder